UN INSÒLIT ATAC DE ABELLES PARALITZA UN PARTIT DE FUTBOL A L'EQUADOR

Va passar durant la trobada que la Lliga de Portoviejo disputava davant el Manta F.C. a l'estadi Reals Tamarindos. Un eixam d'abelles ha paralitzat un partit de la Segona Divisió del futbol equatorià, després que els insectes envaïssin el camp de joc, obligant als futbolistes i àrbitres a buscar refugi a la gespa.
L'atac va tenir lloc aquest dissabte durant el partit entre la Lliga de Portoviejo i el Manta F.C., que es disputava a l'estadi Reals Tamarindos de la ciutat de Portoviejo (província de Manabí), informen mitjans locals.
Quan corria el minut 26 del primer temps els futbolistes i àrbitres van començar a anar a dormir a la pista, i van romandre immòbils per uns minuts per evitar ser picats per les abelles. Després que l'eixam va abandonar l'estadi, l'àrbitre va ordenar que es reprengués el compromís, que anava amb un marcador de 1-1.

No és la primera vegada que les abelles 'van a veure' un partit del futbol equatorià. Al 2016 va passar una cosa semblant a la Primera Divisió, encara que a major escala, en el duel que el River Plate d'Equador (ara Guayaquil City FC) disputava contra el Societat Esportiva Aucas, que es va suspendre pel massiu atac contra els jugadors i el públic