Pot no semblar així a simple vista, però el Sr. Sato, corresponsal japonès de RocketNews24, té un delicat procés creatiu que s'amaga darrere de la naturalesa caòtica dels seus articles acabats. Entre els atacs de bogeria concentrada, li agrada aïllar de la resta del món, deixant que la seva ment curi i el seu esperit es reformi, abans de llançar-se a la seva pròxima tasca.
Això, però, presenta alguns obstacles. Com la majoria dels llocs de treball japonesos, la seu de RocketNews24 té un disseny molt obert. No hi ha cubicles, i ni tan sols el cap té una oficina privada.


Així i tot, el Sr. Sato anhela un espai propi. Per desgràcia, l'oficina es troba a Shinjuku, Tòquio, un dels districtes més cars d'una de les ciutats més cares del món. Com a tal, l'ampliació de l'oficina per donar-li al Sr. Sato seu propi territori està fora de la qüestió, pel que va decidir prendre l'assumpte en les seves pròpies mans i fer el millor que se li va ocórrer: construir una petita casa de cartró en mitjà de l'oficina.
El procés no va ser gens econòmic. L'estructura de color marró clara va ser equipada amb un picaporta funcional, i fins i tot amb un timbre polsador operatiu.
El Sr. Sato va seleccionar un model amb estrelles i una lluna creixent per calar el sostre, sens dubte perquè contemplar els cossos celestes a la recerca d'ajuda per superar els bloquejos d'escriptor.
I, finalment, per demostrar que la casa estava ocupada, el Sr. Sato va escriure el seu nom en un cartell a la porta principal, com és costum al Japó.
No obstant això, aquesta és tècnicament una casa de jocs per a nens (que el Sr. Sato va comprar a través d'Amazon Japó per USD 40), no una peça d'equip d'oficina. Com a tal, no estava realment dissenyada per ser col·locada en la part superior d'una cadira. Però el Sr. Sato estava cada vegada més aficionat a la seva nova llar (que és la seva primera casa unifamiliar). I així, en lloc de sortir-ne per tal de seure en el seu escriptori com un ésser humà normal, va resoldre el problema d'una manera diferent

... En reclamar una part del sòl de l'oficina, i portar el seu ordinador portàtil amb ell.

Amb això, el senyor Sato finalment va aconseguir la seva llargament sostinguda aspiració de ser capaç de treballar des de casa. periodismo.com

Share To:

Francesc Puigcarbó

COMENTARIS:

0 comentarios